BURAN VIKEND U PLJEVLJIMA: Za dve noći tri grupne tuče

M. D.

16. 08. 2020. u 15:09

IZ UPRAVE policije tvrde da su identifikovali osobe koje su učestvovale u tri fizička obračuna u gradu pod Golubinjom.

БУРАН ВИКЕНД У ПЉЕВЉИМА: За две ноћи три групне туче

M. Drobnjak

Policija je u Pljevljima podnela je prekršajne prijave protiv dva lica zbog narušavanja javnog reda i mira.

- U ulici Voja Đenisijevića, u blizini jednog ugostiteljskog objekta, 15. avgusta oko 00.30 časova došlo je do fizičkog obračuna između N.S. (28) i P.D. (26) sa jedne i M.L. (24), sa druge strane.

Protiv N.S. i P.D. podnet je Zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru-saopštili su iz Uprave policije.

Pljevaljska policija je postupila i po prijavi da je kod hotela Pljevlja 15. Avgusta oko 21,20 časova došlo do fizičkog obračuna između pet lica.

-Učesnici ovoga događaja su identifikovani kao M.V. (29), M.P. (28), M.T. (27), S.K. (20) i B.K. (21).

S.K. i B.K. su prilikom fizičkog obračuna zadobili povrede te im je ukazana lekarska pomoć u Medicinskom centru, i od njih su na ove okolnosti prikupljena obaveštenja.

Obavešten je nadležni državni tužilac koji je naložio dostavljanje spisa predmeta na uvid, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog dela-saopštili su iz Uprave policije.

Takođe, u ovom gradu je 16. avgusta oko 01.00 časova na raskrsnici ulica Mila Peruničića i Kralja Petra došo do fizičkog obračuna pet lica.

-Policijski službenici su preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali i locirali lica koja su učestvovala u fizičkom obračunu – M.K. (59), D.K. (57) i I.K. (26) sa jedne i M.P. (28) i M.K. (19) sa druge strane.

Povrede su ovom prilikom zadobili M.K. (59), D.K., M.P. i M.K. (19).

Na licu mesta pronađen je manji nož, dužine sečiva 4 cm-kazali su iz policije dodajuću da je sa događajem upoznat nadležni državni tužilac koji je naložio da da mu se predmet dostavi na uvid, te će se nakon uvida i veštačenja lekarskih izveštaja izasniti o pravnoj kvalifikaciji krivičnog dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!