NA fasadama nekoliko kuća u beranskim naseljima Hareme, Talum i Obalsko, čiji su vlasnici muslimanske veroispovesti, iscrtani su grafiti sa portretima vođe četničkog pokreta Draže Mihailovića i četničkog vojvode Pavla Đurišića i na kojima je ispisano "J...m li vam majku tursku", a kao "recipročna mera", na Bogavskom brdu oskrnavljen je veliki pravoslavni krst.

Deda

10.08.2020. 09:18

Pitanje je veliko ko je to pisao i crtao? Milogorci da pridobiju muslimane na svoju stranu ili budale Šešeljevih sledbenika? Pri tome Šešelj nije četnik ( kraljevine Srbije) već bande za haos. U Srbiji a i okolo niko ko koristi reč Četnik nema pojma šta je to. Srbija još nije ispisala pravu istoriju sukoba Partizani-Četnici nego kopirala samo američku Kauboji-Indijanci. Jedni "dobri" drugi "loši" momci. Oni koji su najglasniji sa obe strane su slični navijačima Zvezda-Parrizan. Važno je pljuvati i tući se međusobno a nevažna je suština navijanje za svoj klub.

VeKo

10.08.2020. 11:32

Svima je jasno da je to Milovo maslo pred izbore. Kako do sada niko nije pisao već kad su izbori. Muslimani ako ste pametni dajte da skinemo tog kriminalca sa vlasti biće bolje i nama i vama i našoj deci. Ne nasedajte dajte da ga skinemo pa ćemo lako posle skinuti bilo koga dok ne nadjemo nekog ko će nam svima valjati. Nemam nista protiv ni musliman da bude presednik CG samo nek je čovek čestit i pošten.

Junik

10.08.2020. 16:23

Zar ne vidite da vlast postavlja nocu i po njima pripiduje drugu stranu kao segment straha. Ko danas moze kome niti ametnja i eventualni strah. U Srbiji posto nema elemenata da na taj nacin uberu ppene oni pustaju one glupe partizanske filmove a tovam je isti cilj ma isti nacin.