REPETIRAO PIŠTOLJ I UKRAO PARE: Baraninu određeno tužilačko zadržavanje

B. Dabić

05. 08. 2020. u 15:09

ZBOG sumnje da je počinio krivično delo razbojništvo, uhapšen je Aleksandar B. (41) iz Bara kome je nadležni osnovni tužilac, nakon saslušanja danas odredio tužilačko zadržavanje do 72 sata.

РЕПЕТИРАО ПИШТОЉ И УКРАО ПАРЕ: Баранину одређено тужилачко задржавање

Foto: B. Dabić

Razbojništvo se dogodilo u utorak veče, oko 21 sat, a za  nepunih sat vremena policija je uhapsila Baranina  osumnjičenog da je uz upotrebu pištolja počinio razbojništo u mega marketu Franca, u centru Bara.

Kako Novosti saznaju, razbojnik je ušao u prodavnicu, repetirao pištolj i uperio oružje u pravcu kasirke A.M. kojoj je naredio da pokupi novac od pazara i da mu ga preda. Kasirka je dala novac nakon čega je razbojnik pobegao u pravcu stana u kome  živi. On je iz kase otuđio oko 500 evra.

Prodavačica  nije zadobila povrede, ali jeste preživela šok.  Njen kolega je pozvao policiju, koja je ubrzo  uhapsila razbojnika. Tok razbojništva su  snimile kamere u prodavnici.

Policija je  uhapsila Baranina A.B. oko 22 sata, u Ulici 24.novembra. Takođe, je pronađena i otuđena suma novca. 

Drskost razbojnika, čiji dosije od ranije postoji u policiji, ogleda se i u činjenici da se mega market Franca nalazi na trista metara od CB Bar

Ovo je drugo razbojništvo u ovom mega market u pslednjih nekoliko godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)