KRIO SE NA ADI BOJANI: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Klikovca

S. Đ.

28. 07. 2020. u 08:08

Tridesetjednogodišnji Miloš Marković, za kog se veruje da je 18. jula ubio sedam godina starijeg Sašu Klikovca, uhapšen je sinoć u Ulcinju.

КРИО СЕ НА АДИ БОЈАНИ: Ухапшен осумњичени за убиство Кликовца

Šukovića privode u policiju

To je potvrđeno „Novostima“ iz vrha Uprave policije. Očekuje se da Marković već danas bude priveden nadležnom specijalnom tužiocu.

Prema informacijama Pobjede, Marković se krio u kućici na Adi Bojani i u trenutku lišenja slobode bio je naoružan pištoljem marke "broving" koji je imao metak u cevi, a kod njega je nađena i torbica sa većom količinom keša.

Pripadnici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u četvrtak su, podsjetimo, uhapsili 29. godišnjeg Marka Šukovića, koji je tokom saslušanja priznao da je vozio ubicu. Njegovo hapšenje uslijedilo je nakon što je na brdu Radovče pronađen „golf“ koji je korišćen u zločinu, a iz kog su izuzeti biološki tragovi.

Za razliku od Šukovića, Marković je policiji operativno poznat od ranije i to kao osoba bliska jednom ogranku škaljarskog kriminalnog klana.

Istražitelji ne isključuju mogućnost da je ubistvo Klikovca osveta za pokušaj likvidacije 35-godišnjeg Podgoričanina Igora Krstovića, 28. januara ove godine u Zeti. Napadači su tada sačekali Krstovića blizu njegove kuće u mestu Balijače i ispalile više od 20 hitaca u njega dok je bio u vozilu, ali je uspeo da preživi kišu metaka.

Njega policija operativno vodi kao člana škaljarskog klana dok se za pokušaj njegove likvidacije terete članovi zagoričke grupe, braća Radoslav i Vidoje Stanišić i Dragiša Bulatović, sa kojima je ubijeni Klikovac bio blizak dok je zagorička grupa bliska sa kavačkim klanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)