VOZAČ OTKRIO REVOLVERAŠA: Policija rasvetlila ubistvo Podgoričanina Saše Klikovca

S. Đokić

26. 07. 2020. u 20:11

POLICIJA je rasvetlila ubistvo Podgoričanina Saše Klikovca, koji je ubijen prošle subote u Zeti .

ВОЗАЧ ОТКРИО РЕВОЛВЕРАША: Полиција расветлила убиство Подгоричанина Саше Кликовца

Osumnjičenog privode u policiju

Uhapšen je Marko Šuković (29), koji se sumnjiči da je vozio ubicu, koji je takođe Podgoričanin, a čiji identitet u cilju dalje istrage se ne objavljuje.

Do Šukovića, kao jednog od osumnjičenih, policija je došla na osnovu dokaza iz "golfa", koji je korišćen u zločinu. Ovo vozilo je u sredu po podne pronađeno na planini Radovče, četrdesetak kilometara od Podgorice.

Saša Klikovac ubijen je prošle subote ispred porodičnog restorana "Kod Crnogorca" u naselju Cijevna, u Zeti. Već tada, istražitelji su imali podatak da su u ubistvu učestvovale najmanje dve osobe od kojih je jedna upravljala vozilom, dok je druga u Klikovca, u trenutku dok je ulazio u svoj automobil, ispalila pet hitaca kalibra devet milimetara.

Policija veruje da je ovaj zločin nastavak krvavog rata između "škaljarskog" i "kavačkog" kriminalnog klana. Naši sagovornici dodaju da se ispituje mogućnost da je ubistvo Klikovca osveta za pokušaj likvidacije Podgoričanina Igora Krstovića (35) 28. januara ove godine u Zeti. Njega policija operativno vodi kao člana "škaljarskog klana", dok se za pokušaj njegove likvidacije terete članovi "zagoričke grupe", braća Radoslav i Vidoje Stanišić i Dragiša Bulatović, sa kojima je ubijeni Klikovac bio blizak, a sama "zagorička grupa" bliska je "kavačkom klanu".

Uviđaj ispred restorana gde je ubijen Klikovac

PRIZNAO DA JE VOZIO

Do automobila "golf", kako "Novosti" saznaju, policija je došla na osnovu video-zapisa izuzetih s kamera, blizu mesta zločina. Istražitelji su utvrdili tačnu putanju kuda je Šuković pobegao "golfom" sa ubicom nakon što je on u Klikovca ispalio pet hitaca. Šuković je, nakon hapšenja, ističe naš sagovornik, priznao istražiteljima da je vozio ubicu.

On je, kako saznajemo, saslušan u Specijalnom tužilaštvu nakon čega mu je određeno zadržavanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)