U TIVTU UHAPŠEN RUS: Zaključao ženu u jedrenjaku, posuo ga benzinom i pretio paljenjem...

M. SEKULOVIĆ

08. 07. 2024. u 22:19

POLICIJA je u Tivtu postupajući po prijavi oštećene da jedno lice poliva benzinom jedrenjak u kom se ona nalazi, sa namerom da ga zapali, spriječili paljenje jedrenjaka, i uhapsila državljanina Ruske Federacije V. D. (36) zbog nasilja u porodici.

У ТИВТУ УХАПШЕН РУС: Закључао жену у једрењаку, посуо га бензином и претио паљењем...

Foto: Profimedia/Ilustracija

Naime, službenici Odeljenja bezbednosti Tivat, su zajedno sa Službom zaštite i spašavanja, službom Hitne pomoći i posadom Porto Montenegra, izašli na lice mjesta, u blizini ponte u mestu Seljanovo i sprečili paljenje jedrenjak.

- Policijski službenici su na licu mesta zatekli više osoba od kojih su prikupljena obavještenja, nakon čega je V.D. lišen slobode. On je, kako se sumnja, na jedrenjaku kojim su plovili, oštećenoj, takođe ruskoj državljanki, upućujući pretnje po život, zadao više udaraca u predelu glave, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda koji je kasnije polio benzinom u nameri da ga zapali. Oštećenoj su u lekarskom izvještaju konstatovane povrede, dok je kod V.D. testiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, saopštila je policija, koja je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici i on će biti priveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAZNAJEMO: Zaista Marsa Matrouh, ili Egipatski Maldivi, najtraženija ovog leta!