VIŠE VODE ZA BOKU: Za Kotor, Tivat i Herceg Novi umesto 350 biće 750 litara vode u sekundi

V.V.

27. 03. 2024. u 16:15

Intenzivirane su aktivnosti Regionalnog vodovoda Crnogorsko primorje na drugoj fazi sistema, odnosno završetku izgradnje novog cevovoda od prekidne komore Prijevor do Lastve Grbaljske u Opštini Tivat.

ВИШЕ ВОДЕ ЗА БОКУ: За Котор, Тиват и Херцег Нови уместо 350 биће 750 литара воде у секунди

FOTO: Služba za informisanje RV

Ovim projektom biće povećan kapacitet regionalnog vodovodnog sistema za distribuciju dodatne količine vode za Kotor, Tivat i Herceg Novi, sa 330 na 750 litara u sekundi, jedan je od zaključaka Odbora direktora Regionalnog vodovoda, informišu iz Službe za odnose sa javnošću Društva.

U  Izveštaju o radu za prošlu godinu istaknuto je da je kroz pregovore i saradnju sa Vladom Crne Gore, resornim ministarstvom i nevladinim sektorom, Odbor učestvovao u aktivnostima na zaustavljanju eksploatacije šljunka i peska i odlaganje otpada u koritu reke Morače, u drugoj zoni sanitarne zaštite.

O uspešnosti rada svedoči finansijska sigurnost i ostvarena dobit od 1,2 miliona evra kao i  značajan napredak u poboljšanju vodosnabdevanja primorja Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!