KO MOŽE NEKA DONESE, KOME TREBA NEKA ODNESE: Porodica Perović u duhu praznika u Igalu organizovala humanitarnu vitrinu (FOTO)

V.V.

14. 01. 2024. u 14:35

Ivana, Dejan i Nikola Perović, zakupci jedne od kućica na šetalištu u Igalu, odlučili su da u duhu Božića i Nove godine, praznika darivanja, uz svoj posao, pokažu i humanost.

КО МОЖЕ НЕКА ДОНЕСЕ, КОМЕ ТРЕБА НЕКА ОДНЕСЕ: Породица Перовић у духу празника у Игалу организовала хуманитарну витрину  (ФОТО)

Foto: V.V.

U rashladnoj vitrini ostavili su osnovne životne namirnice za one koji ih ne mogu obezbediti. Poruka na vitrini sve objašnjava: „Ako imaš donesi, ako nemaš odnesi“.

-Došao sam na tu ideju odavno. Međutim, nisam imao svoj objekat, a ni ideju gde da postavim vitrinu. Sada smo uspeli da sve obezbedimo i da ideju realizujemo. Kupio sam osnovne namirnice koje su dostupne u vitrini koja je uvek otvorena. Pozivam sugrađane koji mogu da pomognu, jer je nama malo, a onima koji nemaju to je puno, ispričao je Nikola.

Foto: V.V.

 

Samo reči hvale meštani imaju za ideju porodice Perović a sugerišu i da bi slične vitrine trebalo postaviti na još nekoliko lokacija u gradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?