BARANIN VOZIO DROGIRAN: Izazvao dve saobraćajne nezgode i pobegao, ostavio u vozilu povređenog suvozača

B. DABIĆ

02. 09. 2023. u 23:08

ZA nekilioko minuta jedan Baranin izazvao je je dve saobraćajne nesreće i pobegao sa lica mesta. Policija ga je uhapsila ubrzo nakon bahatog ponašanja na drumu od Starog grada Bara ka centru grada, a analize utvrdile da je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

БАРАНИН ВОЗИО ДРОГИРАН: Изазвао две саобраћајне незгоде и побегао, оставио у возилу повређеног сувозача

Foto: B.Dabić

Baranin S.K. (36) koji je izazvao dve saobraćajne nezgode u kojima su povređene dve osobe je uhapšen, potvrđeno je iz policije.

On se putničkim vozilom marke “Golf” kretao iz pravca Starog grada ka Baru i u blizini Biskupade  udario u vozilo u pokretu “fiat punto” kojim je upravljala Lj. B. (59) iz Bara, a zatim nakon stotinjak metara se sudario sa gradskim autobusom koji je prevozio putnike ka Opštoj bolnici i Starom gradu Baru.

-Nakon što je izazvao dve saobraćajne nezgode, S.K je pobegao sa lica mesta a u vozilu kojim je upravaljao ostao je povređen njegv suvozač Š.H. koji je zadobio lakše telesne povrede, naveli su iz policije. Takođe, lakše povrede je zadobio i S.K. vozač autobusa, Đ.K. (41). Putnici u autobusu su prošli bez povreda

U vozilu marke golf pronađeni su špricevi.

Nakon što je S.K. uhapšen urađene su analize i utvrđeno je prisustvo psihoaktivnih supstanci u krvi.

Dve žene koje su bile u vozilu “fiat punto” koje je takođe, golfom zakačio razuzdani vozač preživele su šok usled neočekivane drame na frekventnom drumu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)