ZA 100 DANA DVA MILIONA PROFITA: Abazović - Deset puta veća zarada od one koju je država dobijala za godinu od Pomorskog saobraćaja

V.V.

18. 08. 2023. u 14:55

PRIHODI od trajektnog prevoza na relaciji Kamenari - Lepetane za sto dana (od 5.maja do 15. avgusta) iznose 3,22 miliona evra, a oko dva miliona je čist profit, saopštio je premijer Dritan Abazović.

ЗА 100 ДАНА ДВА МИЛИОНА ПРОФИТА:  Абазовић - Десет пута већа зарада од оне коју је држава добијала за годину од Поморског саобраћаја

FOTO:V.V.

On je na Tviteru  naveo da su rashodi za prethodna tri i po meseca, od kada je počela naplata, iznosili oko 900 hiljada evra, a odnose se na gorivo, zarade zaposlenih, amortizaciju, zakupe, adaptaciju obale.

-To znači da je država za svega 100 dana (naplata je počela 5. maja) dobila preko dva miliona evra čistog profita, što je deset puta više nego što je do sada dobijala na godišnjem nivou dok je linijom upravljala privatna kompanija, rekao je Abazović.

Vraćanje ovog zahtevnog posla u okrilje države on je ocenio kao poslovni poduhvat, zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji i zaključio: Ruka pravde ne staje, radimo isključivo u interesu svih građana Crne Gore! Idemo dalje, na pravom smo putu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave