MEDOJEVIĆ: Veljović bi svakoga izdao!

V.K.

25. 07. 2023. u 12:27

LIDER Pokreta za promene Nebojša Medojević na društvenim mrežama objavio je set pitanja za uhapšenog Veselina Veljovića.

МЕДОЈЕВИЋ: Вељовић би свакога издао!

V.K.

- Potpuno podržavam nameru Veljovića dr Veselina da nastavi da piše: Ko je ubio Duška Jovanovića, Belog Raspopovića, Gorana Žugića, Baju Sekulića, Vanju Bokana, Iva Pukanića, Vuka Boškovića, Slavoljuba Šćekića, Frica, Ernada Kalača, Rudolfa Elezovića, ko je ubijao i mučio Muslimane u Bukovici, ko je deportovao Muslimane iz BiH iz Crne Gore, ko je tukao Malisore u akciji Orlov Let, ko je mučio Ibrahima Čikića i funkcionere SDA,  ko je ubio Srđana Vojičića, ko ti je davao pare od šverca cigareta, ko je naredio ubistvo Saše Pejanovića, ko je ubio Sašu Markovića, kako si pomogao narkobosovima da napuste Crnu Goru, kako si angažovao kriminalce da razbiju proteste DF 2015? Kako si angažovao SAJ da obezbeđuje gej pedofilske žurke po Miločeru, kako je nastao kavački klan, ko je šef kavačkog klana, kako si spasavao isporuke narkokartela i koliko si para uzeo za to? Itd.itd .itd. Veljović dr Veselin je sasvim sigurno najozbiljniji kandidat za svedoka saradnika. Zna dosta, a nije neki karakter. Prodao bi svakoga - napisao je Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije