LAZOVIĆ NAPRAVIO LAŽNU KRIPTU I DOPISIVAO SE SA VUKOTIĆEM: "Tek posle dva sata me provalio i sagorio“

Novosti online

11. 07. 2023. u 08:50

EUROPOL je otkrio novu prepisku sa kriptovane aplikacije Skaj iz koje se vidi da je Petar Lazović, uhapšeni pripadnik Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) u Crnoj Gori, obavestio narko-bosa iz Pljevalja Darka Šarića da je Igoru Vukotiću, bratu ubijenog vođe „škaljaraca“ Jovana Vukotića, slao svoje obnažene fotografije.

ЛАЗОВИЋ НАПРАВИО ЛАЖНУ КРИПТУ И ДОПИСИВАО СЕ СА ВУКОТИЋЕМ: Тек после два сата ме провалио и сагорио“

Foto: Libertas/Printscreen

Prema prepisci, Lazović se izvesno vreme dopisivao sa Igorom Vukotićem, lažno se predstavljajući kao Dalibor Tomović Daba.

-Ovo je Dalibor Tomović Daba. Njemu sam otvorio kriptu i dopisivao se sa Igorom Vukotićem, tek posle 2 sata je provalio. Napisao Dabi kako mi treba je*ati mater, da više nikog ne napadnem od njih… I ja mu se slikam i pošaljem mu ku*ac i napišem – pi*ka bio ako mi ne je*eš mater, i on sagori“, pohvalio se policajac Šariću.

Inače, posle ubistva Jovana Vukotića 8. septembra prošle godine u Istanbulu, mediji su pisali da je njega na čelu „škaljaraca“ nasledio upravo brat Igor. 

Međutim, on je oduvek bio u senci. Godinama ga niko nije video niti je poznato gde se nalazi, a njegovih fotografija na internetu gotovo da nema.

Više puta su članovi kavačkog klana pokušali da ga ubiju, ali im je uvek izmicao. Posljednji put je preživio atentat 2016. godine kada je, nakon eksplozije bombe koja mu je bila postavljena ispod automobila, izašao nepovređen. Njegova „opel astra“ tada je bila parkirana u Ulici Vasa Raičkovića u Podgorici, a eksplozija se dogodila u popodnevnim satima.

„Automobil se pretvorio u vatrenu kuglu i gorio nekoliko minuta, a zatim se pokrenuo, prešao na suprotnu stranu ulice na trotoar kod zgrade Katastra“, rekao je tada sagovornik za crnogorske medije.

Za Igorom Vukotićem je raspisana Interpolova potjernica zbog sumnje da je organizovao više ubistava u Crnoj Gori. Sudilo mu se za pokušaj ubistva pobratima Saše Dukića 2017. godine, ali je oslobođen optužbi.

Ubistvo Kožara slavili uz pesmu „Ko to sinoć kroz Cetinje prođe“

U novim prepiskama sa aplikacije Skaj vidi se i da su „kavčani“ na čelu sa šefom Radojem Zvicerom slavili posle ubistva „škaljarca“ Alana Kožara u Grčkoj.

Ljubo Milović, koji je u bekstvu, naručio je pesmu „Ko to sinoć kroz Cetinje prođe“ i posvetio je upravo Zviceru.

„Od Gorčila, brate, i od Boba Jabučanina. Živio, brate moj. I ti i Junior“, piše Milović.

Potom im prosleđuje fotografiju gostiju sa proslave i šalje tekstualnu poruku:

„Ako nas turad i izrodi dobiju, bolje da nas nema. Je*aćemo majku svima, naročito škaljarima“, navodi se u prepisci.

Kasnije je u grupni čet stigla fotografija na kojoj se vidi na desetine komada oružja na stolu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!