"A DA PROBAMO U BAHMUTU?" Milan Knežević u svom stilu komentariše novi skandal u Crnoj Gori

Novosti online

15. 04. 2023. u 17:16

JEDAN od lidera DF Milan Knežević komentarisao je vesti da inauguracija novog predsednika Crne Gore neće biti na Cetinju, već u Skupštini Crne Gore.

А ДА ПРОБАМО У БАХМУТУ? Милан Кнежевић у свом стилу коментарише нови скандал у Црној Гори

Foto N. Paraušić

- Znači opet ne možemo na Cetinje.  A da probamo u Bahmutu? Ja ću zamoliti Putina, a Dritan neka zamoli Zelenskog. Dako nam učine toliko. Zaslužio je Jakov, pomirio je Crnu Goru - napisao je Milan Knežević na Tviteru.

Inauguracija novog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića 20. maja biće održana u Podgorici, najverovatnije u Skupštini Crne Gore, pišu mediji u Crnoj Gori.

Tradicija da šef države polaže zakletvu u Prestonici, čime stupa na dužnost, ove godine bi se time promeniila zbog procene policije da bi Milatović mogao biti ugrožen na Cetinju od ekstremističkih struktura.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)