INFLUENSER MILOV ČOVEK? Jodžir podržava aktuelnog šefa države pred drugi krug predsedničkih izbora u Crnoj Gori

V.K.

28. 03. 2023. u 22:36

PREDSEDNIČKI kandidat u prvom krugu izbora, Jovan Radulović Jodžir, podgorički influenser, poslao podršku aktuelnom šefu države Milu Đukanoviću

ИНФЛУЕНСЕР МИЛОВ ЧОВЕК? Јоџир подржава актуелног шефа државе пред други круг председничких избора у Црној Гори

Printskrin Jutjub CdM portal

Na ovaj način se potvrđuju priče Podgoričana da je Jovan bio istureni Milov igrač.

Nime,  19. marta njega su novinari zatekli,pred ponoć, da izlazi iz zgrade Demokratske partije socijalista, sa prikupljenim potpisima.

Na izborima se nije proslavio. Osvojio je svega 0,76 odsto glasova ili 2.574, što je nekoliko puta manje od potrebnog broja prikupljenih potpisa za kandidaturu - 8.100.

Inače, u prvom krugu važećih glasačkih listića bilo je 338.381.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)