MALOLETNICU PODVODILA SESTRA? Užas u Ulcinju, muškarac (77) osumnjičen za seks za devojčicom (15), pa je "prodavao" prijateljima

B. DABIĆ

27. 03. 2023. u 16:38

Po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podneta krivična prijava protiv H.Q. i A.P.

МАЛОЛЕТНИЦУ ПОДВОДИЛА СЕСТРА? Ужас у Улцињу, мушкарац (77) осумњичен за секс за девојчицом (15), па је продавао пријатељима

Foto: Uprava policije

Ulcinjanin H. Q. (77) je osumnjičen  za seksulane odnose sa maloletnicom, koju je podvodio i poznanicima za novac. Koristio je tešku materijalnu situaciju deteta, a pomagala mu strarija sestra žrtve, petnaestogodišnje devojčice. Ulcinjanin je uhapšen.

- Policija je došla do sumnje da su H.Q. (77) i A.P. (18) izvršili krivično delo trgovina ljudima, te je po nalogu tužioca H.Q. lišen slobode. Naime, H.Q. se sumnjiči da je doveo i održavao u zabludi maloletnicu staru 15 godina zloupotrebom poverenja i njenih teških porodičnih prilika sa ciljem da je proda i iskoristi za dalju seksualnu eksploataciju. U tome mu je, kako se sumnja, pomogla i osumnjičena A.P. (18), sestra oštećene devojčice - naveli su iz Uprave policije.

Osumnjičeni je navodno za seksualne odnose sa maloletnicom davao novac. Kako se sumnjiči, počeo je da dovodi i njegove prijatelje, koje je oštećena morala seksualno da zadovoljava, a novac je davao osumnjičenoj A.P. koja je devojčicu dovodila na dogovorena mesta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega