LOBIRA ZA MILA, OKO VRATA OGRLICA SA DIJAMANTIMA: Lidija Đukanović na skupu u Nikšiću nosila nakit vredan 15.000 evra (FOTO)

Novosti online

25. 03. 2023. u 22:50

ALIJANSA žena Demokratske partije socijalista Nikšić organizovala je druženje sa prvom damom Crne Gore Lidijom Đukanović, u sklopu kampanje za predstojeće predsedničke izbore.

ЛОБИРА ЗА МИЛА, ОКО ВРАТА ОГРЛИЦА СА ДИЈАМАНТИМА: Лидија Ђукановић на скупу у Никшићу носила накит вредан 15.000 евра (ФОТО)

Foto: Printskrin Jutjub DPS

To je prvi put da se dugogodišnja prva dama Crne Gore aktivno uključila u kampanju svog supruga.

Više puta do sada u raznim prilikama Lidija Đukanović je privukla pažnju zato što je na sebi imala izuzetno skupu odeću ili modne dodatke. Ovoga puta nosila je dijamantsku ogrlicu "Cartier", koja, prema podacima sa interneta, košta 15.628 evra.

Ona je rekla da je predstojeći drugi krug izbora posebno važan "zbog naše dece i puta kojim ide Crna Gora, zbog države koju želimo ostaviti našim potomcima, još boljom nego što su je nama ostavili naši preci".

Foto: Printskrin

Dodala je da žene "kao majke, sestre, domaćice, mogu mnogo da urade i pomognu" da prestanu problemi koji nas muče.

Foto: Printskrin

Prosečna zarada u januaru ove godine u Crnoj Gori je bila 757 evra, što znači da se Cartier dijamantska oglica može kupiti za oko 20 prosečnih plata.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

ZAPAD HOĆE RUŠENJE VUČIĆA: Ruski ambasador Bocan-Harčenko otkriva