LAŽOV NA KUB: Milo Đukanović najviše puta učestvovao na izborima u Crnoj Gori i dao najviše lažnih obećanja

Novosti online

15. 03. 2023. u 08:20

PREDSEDNIČKI kandidat DPS-a Milo Đukanović je najviše puta učestvovao na izborima u Crnoj Gori i dao najviše lažnih obećanja, piše "Žurnal".

ЛАЖОВ НА КУБ: Мило Ђукановић највише пута учествовао на изборима у Црној Гори и дао највише лажних обећања

Milo Đukanović, Foto Tanjug

Kažu da se najviše laže pre izbora, tokom ratova i posle povratka iz lova.

– Ko je najviše puta učestvovao na izborima u Crnoj Gori i dao najviše lažnih obećanja. Milo Đukanović.

– Ko najviše priča o ratovima na balkanskim prostorima i aktuelnom rusko-ukrajinskom sukobu. Milo Đukanović.

– Ko je progonio i lovio Hrvate, Bošnjake, Muslimane, Albance, Srbe… Milo Đukanović.

- Ko je skupio najviše skalpova slobodoumnih ljudi, hajkao na različita mišljenja i odstreljivao ih. Milo Đukanović.

- Ko je gonio i lovio pravoslavne crkve i manastire po Crnoj Gori. Ko je pokušavao njihovu imovinu pretvoriti u svoj lovački trofej. Milo Đukanović.

U našem narodu kaže se „Slaže da ne trepne”. U prvom sučeljavanju predsedničkih kandidata Đukanović je ne trepćući lagao po ko zna koji put o svojim izbornim programima, lagao je i o ratu i o progonima koje je vršio nad crnogorskim građanima različitih vera i nacija. Lagao je i o zlostavljanju političkih protivnika. Lagao je i o sestri i o bratu i o satu i o koncesijama koje je zadnjeg radnog dana sa mesta predsednika Vlade Crne Gore potpisao svome sinu. Lagao je o svom biznisu, bogastvu, firmama, prvom milionu, ljubavi prema Crnoj Gori i o čemu sve ne.

 Nije u pitanju običan lažov. To je lažov na kub. Predizborni lažov. Ratni lažov. Lovac lažov koji je nišanio na sve što bi mu zasmetalo ili mu se dopalo. Posle lova bi se hvalisao da svi njegovi lovački trofeji treba da čine čast onima koje je odstrelio. Crnogorska javnost se nebrojano puta uverila da se radi o čoveku koji laže kad zine. Njegove laži prevazilaze granice elementarne kulture. Njegove laži se šegače sa našim pamćenjem i zdravim razumom.

Nije on patološki lažov već supertalentovani lažov koji svojim pričama ponižava, šikanira, ismejava narod Crne Gore preko 30 godina.

Poznato je da se lažov ne može penzionisati. Što je stariji to njegove laži postaju masnije i besramnije. Nadajmo se da će se narod ovoga puta opametiti i reći lažovu „Došlo je vreme da se odmorimo od tvojih lažavina”. Odužićemo ti se imenom jedne ulice u glavnom gradu. Odlučili smo da brojevi s leve strane ulice nose adresu Baron Minhauzen, a brojevi s desne strane adresu s tvojim imenom jer si bio naša desna uzdanica u nadmetanju s Minhauzenom.

(Žurnal)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024