TUČA U BUDVI: Odbornik nasrnuo na dvojicu mladića, povređeni završili u Hitnoj, političar u policiji

B. DABIĆ

19. 02. 2023. u 14:27

Oprečni motivi incidenta u Budvi u kome su povređeni dvojica mladića, kamere snimile jedno, povređeni naveli da su bili pijani i pali. Ne isključuje se da je pozadina političko mimoilaženje.

ТУЧА У БУДВИ: Одборник насрнуо на двојицу младића, повређени завршили у Хитној, политичар у полицији

Foto: B.Dabić

Dvojica mladića S.P. (20) i B.B. (21) povređeni su u noći između subote i nedelje u jednom budvanskom lokalu gde su bili u društvu sa majkama. Policija je privela odbornika Demokratskog fronta u Skupštini opštine Budva  M.K. koji je osumnjičen da je nasrnuo na mladiće. Nakon što je saslušan u policiji, pušten je

Da bi utvrdili kako je došlo do tuče, ko je pretukao mladiće, u kafani hotela, policija je uzela snimke sa video-nadzora.

Navodno dva mladića su naručila pesme, a njihovu želju je ispunila pevačica. Oni su dizali dva prsta dok su se veselili što je navodno  iznerviralo odbornika. Prema navodima očevidaca M.K. i  njegovi prijatelji su nasrnuli  na mladiće.

Mladići su prebačeni u službu Hitne pomoći. Njih dvojica su lekarima kazali da su povrede dobili jer su bili pijani i pali. Policijski inspektori ispitali su svedoke incidenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)