"SRCA SVIH GRAĐANA DANAS KUCAJU KAO JEDNO" U Rožajama danas i sutra dani žalosti zbog pogibije trojice mladića (FOTO/VIDEO)

M. SEKULOVIĆ

18. 02. 2023. u 10:42

ZBOG tragedije i smrti trojice Rožajaca, koji su nastradali sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći, 18. i 19. februar, proglašeni su danima žalosti u Rožajama.

СРЦА СВИХ ГРАЂАНА ДАНАС КУЦАЈУ КАО ЈЕДНО У Рожајама данас и сутра дани жалости због погибије тројице младића (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Odlukom predsednika Opštine Rožaje Rahmana Husovića, subota 18. februar i nedelja, 19. februar 2023. godine  proglašeni su danima žalosti na teritoriji opštine Rožaje, povodom smrti trojice mladih Rožajaca, koji su život izgubili u teškoj saobraćajnoj nesreći, saopšteno je iz Opštine Rožaje.

- Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Delimo neizmernu bol i duboko saosećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom - napisao je predsednik Husović.
Dan žalosti obeležava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Rožaje, zgradama javnih ustanova i privrednih društava čiji je osnivač Opština Rožaje i objektima mesnih zajednica. Medije, organizatore javnih programa i drugih sadržaja pozvani su da segmente prilagode Danu žalosti.
 
Za vreme Dana žalosti zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog sadržaja na javnim mestima, obaveštavaju iz lokalne samouprave.
 
Teško povređeni mladić  F. D. (26) hitno je transportovan u Opštu bolnicu u Beranama, gde lekari ulažu napore da mu spasu život. Do tragedije je došlo u petak oko 22.30 sati, na mestu gde magistrala nije oivičena bankinom i koje je poznato po sličnim nesrećama.
 

Uzroci ove tragedije za sada nisu poznati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)