EROS RAMACOTI PEVA U BARU? Da bi privukli još turista, nadležni u Crnoj Gori najavljuju koncert mega zvezde

B. DABIĆ

06. 02. 2023. u 17:27

MINISTAR turizma Crne Gore Goran Đurović je kazao da je zajednički zadatak Vlade i Opštine da se u Bar dovede mega muzička zveza kako bi spektakularnim koncertom produžili turističku sezonu.

ЕРОС РАМАЦОТИ ПЕВА У БАРУ? Да би привукли још туриста, надлежни у Црној Гори најављују концерт мега звезде

foto: B.Dabić

- Mi smo u budžetu, kao što sam i najavio, izdvojili sredstva. Siguran sam i da je Opština takođe, spremna da pomogne i to je zajednički cilj na kojem radimo ja i predsednik Opštine. Mislim da će to biti značajno ne samo za Bar, već i za celu Crnu Goru, da je vratimo na mapu kulturnih, svetskih dešavanja - kazao je Đurović.

Iz Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma takođe su najavili prošle godine koncert jednog od najpopularnijih italijanskih i svetskih pop pevača i autora, Erosa Ramacotija, na barskom stadionu.

Da li će, i kada  Eros imati koncert u Baru još nisu precizirali iz Vlade.

Potvrda popularnog pop pevača da tokom ovogodišnje turneje održi koncert i u Baru biće na zadovoljstvo i Barana i gostiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki