MASKIRANI LOPOV UKRAO 8.000 EVRA: Pljačka u Igalu, udarao prodavačicu pištoljem, nesrećna žena zadobila teške povrede

V.V.

28. 01. 2023. u 21:26

MUŠKARAC sa fantomkom napao je prodavačicu Lj.M. na kiosku u Igalu, naneo joj teže povrede i ukrao joj osam hiljada evra.

МАСКИРАНИ ЛОПОВ УКРАО 8.000 ЕВРА: Пљачка у Игалу, ударао продавачицу пиштољем, несрећна жена  задобила тешке повреде

Foto B.D.

Prema priči Lj.M.  muškarac sa fantomkom je kroz prozor kioska u nju uperio pištolj i tražio novac. Ona je za objasnila da su vrata kioska bila  zaključana, roletna spuštena na pola, ali napadač je uspeo da se grnjim delom tela uvuče kroz prozor.

-Pazar je bio u kasi, a on je pokušao da otme torbu koju sam držala. Otvorila sam vrata i pokušala da pobegnem. Verovatno je pretpostavio da sam pazar stavila u torbu i krenuo je za mnom. Napao me, izudarao pištoljem i oteo torbu. Vrištala sam, pa su izašle žene iz obližnje prodavnice i pozvale policiju – priča  Lj.M.

Ona je potom prevezena u Bolnicu Meljine, gde su joj sanirali rane, a zatim je upućena u bolnicu u Risnu zbog preloma ruke. Na glavi ima sedam šavova.

U torbi je kako kaže imala osam hiljada evra, koje je nameravala da narednog dana položi u banku, a pazar, koji je ostao u kasi nije otuđen.

Iz Centra bezbednosti Herceg Novi potvrdili su da se napad dogodio 25. januara u večernjim satima. Tom prilikom, kako navode, nepoznati muškarac je upotrebom fizičke snage i predmeta nalik pištolju od prodavačice oteo torbu u kojoj su se nalazile lične stvari i novac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki