MAFIJA JAČA OD DRŽAVE: Milan Knežević o napadima na načelnika Istražnog zatvora

V.K.

05. 12. 2022. u 15:25

NOVI napad na načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića predstavlja demonstraciju nemoći države da zaštiti ne samo jednog državnog službenika, već i običnog građanina.

МАФИЈА ЈАЧА ОД ДРЖАВЕ: Милан Кнежевић о нападима на начелника Истражног затвора

Foto: DF

To je danas izjavio predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević, reagujući povodom eksplozivnih naprava koje su, prošle nedelje, bačene na dvorište kuće načelnika Istražnog zatvora u Spužu Predraga Spasojevića.

Knežević očekuje da će tužilaštvo i policija koliko danas izaći sa saopštenjem o rezultatima dosadašnje istrage.

- Niko više nema dilemu da se radi o nasleđenom stanju trodecenijske vladavine DPS- a koje šalje jasan signal da je mafija jača od države. Ipak očekujem da će tužilaštvo i policija koliko danas izaći sa saopštenjem o rezultatima dosadašnje istrage i šta će učiniti na zaštiti Predraga Spasojevića i njegove porodice - izjavio je za portal TVCG Knežević.

 

Podsetimo, na kuću Predraga Spasojevića eksplozivne naprave bačene su dva puta tokom protekle nedelje. Srećom, niko nije povređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOVELI ARENU U ZAGREBU DO USIJANJA: Saša Matić i Milica Pavlović zapevali zajedno - pevač prekinuo odmor da bi gostovao na koncertu (VIDEO)