"SPASOJEVIĆ NA METI BANDI": DF iz Danilovgrada osudio bombaški napad na kuću načelnika Istražnog zatvora

V.K.

02. 12. 2022. u 21:49

DEMOKRATSKI front Danilovgrad osudio je bombaški napad na kuću načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića i njegove porodice.

СПАСОЈЕВИЋ НА МЕТИ БАНДИ: ДФ из Даниловграда осудио бомбашки напад на кућу начелника Истражног затвора

Foto N. Fifić

- Ovaj razbojnički čin najbolje pokazuje kakvo je bezbednosno stanje u Crnoj Gori.

Spasojević je čestit čovek i pravnik koji je bio i na izbornoj listi "Za budućnost Danilovgrada". To što je i profesionalac u svom poslu, vidimo kao motiv za ovakav sramni napad. Takođe, ovo govori da je sistemska borba protiv organizovanog kriminala i mafije nužna i da se na meti bandi može naći svako ko želi bolju budućnost za svoje najbliže, svoj grad i Crnu Goru - ističe se u saopštenju DF Danilovgrad.

Dodaju da nije nikakva novost da je kriminal imao sigurno utočište u bivšoj vlasti i uživao sve privilegije.

- Posledice takvog ponašanja se osećaju i danas. Upravo iz tog razloga su i Danilovgrađani prelomili, te dali poverenje onima koji će Danilovgrad voditi pravim putem. Iskazujemo punu podršku Spasojeviću i pozivamo nadležne da što pre otkriju napadače i privedu ih pravdi. Prema tome, očekujemo da ovaj slučaj ne ostane nerešen kao mnogi napadi u Crnoj Gori. Zato je potrebno da institucije hitno preduzmu sve mere u rasvetljavanju ovog krivičnog dela - poručili su iz DF-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)