NARKO-AFERA TRESE CRNU GORU: Milan Knežević o namernoj opstrukciji akcije zaplene više od tone kokaina

Novosti online

24. 11. 2022. u 19:13

PREDSEDNIK skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost Milan Knežević (DF) prokomentarisao je za Portal RTCG oslobađajuću presudu Budimiru i Marini Krstović za šverc kokaina.

НАРКО-АФЕРА ТРЕСЕ ЦРНУ ГОРУ: Милан Кнежевић о намерној опструкцији акције заплене више од тоне кокаина

Milan Knežević, Foto Skupština CG

- Oslobađajuća presuda Budimiru i Marini Krstović predstavlja logičan ishod jednog postupka koji je od samog početka ukazivao da su ovo dvoje ljudi žrtve mnogo ozbiljnije igre u kojoj su učestvovali delovi izvršne vlasti, policije i tužilaštva – rekao je on.

Knežević je istakao da je zabrinjavajuće što je prilikom akcije zaplene kokaina nestalo 200 kg istog, i da do dana današnjeg ne znamo da li je uopšte pokrenuta istraga u tom pravcu.

– To jasno navodi na sumnju da je neko u bezbednosnom sektoru i nivoima odlučivanja namerno opstruisao ovu akciju kako se nikad ne bi utvrdilo ko je stvarni naručilac ove pošiljke, a da se Krstovići kriminalizuju i nanese im se ogromna šteta u svakom smislu – dodao je on.

Podsjetimo Budimir i Marina Krstović po presudi Višeg suda u Podgorici, oslobođeni su danas optužbi za šverc više od tone kokaina.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KAKO OTKRITI PREVARU? Svaki deveti polovnjak u Srbiji ima VRAĆENU KILOMETRAŽU - na šta morate obratiti pažnju pri kupovini