IZNUDILI NOVAC OD ROŽAJCA: Hapšenje u Nikšiću

Марија Стевановић
Marija Stevanović

16. 11. 2022. u 17:34

NIKŠIĆANI Ilija (58) i Zvezdan N. (34), uhapšeni su u ovom gradu zbog sumnje da su od Rožajca I.M. iznuđivali novac kako bi mu vratili “audi Q5”.

ИЗНУДИЛИ НОВАЦ ОД РОЖАЈЦА: Хапшење у Никшићу

Foto V. K.

Oni su uhapšeni kada je jedan od njih preuzeo novac od oštećenog.

Kako tvrde iz policije Rožajac je 13. novembra prijavio nikšićkoj policiji da mu nepoznata osoba, iz Nikšića, traži 7.000 evra kako bi mu vratio automobil čiji je nestanak prijavio ranije.

- Pripadnici policije su u koordinaciji sa nadležnim državnim tužiocem, nakon predaje novca od strane oštećenog nepoznatom licu u Ulici Ilije Milovića u Nikšiću, izvršili kontrolu tada nepoznatog lica kod kojeg su pronađene novčanice sa prethodno popisanim serijskim brojevima, a lice je privedeno u službene prostorije. Utvrđeno je da se radi o I.N. Daljim radnjama policija je došla do sumnje da je I.N. postupao po instrukcijama svog srodnika Z.N. iz Nikšića. Novacnje oduzet i vraćen vlasniku, kao i automobil - kažu iz Uprave policije Crne Gore, uz napomenu da se Nikšićani terete da su počinili krivično delo iznuda putem pomaganja.

Muškarci su privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji im je nakon saslušanja donio rešenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu, saopšteno je iz Uprave policije.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)