UNOSILI MOBILNE PRITVORENICIMA: Uhapšeni stražar i dve žene u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu

M. S.

01. 11. 2022. u 21:55

SLUŽBENICI Odeljenja bezbednosti Danilovgrad, u saradnji sa službenicima Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, uhapsili su Ž. T. (30) iz Podgorice, zatvorskog policajca u Spužu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja, kao i A. R. (32) i A. R. (37) zbog sumnje da su mu pomagale.

УНОСИЛИ МОБИЛНЕ ПРИТВОРЕНИЦИМА: Ухапшени стражар и две жене у Заводу за извршење кривичних санкција у Спужу

Foto N. Fifić

- Sumnja se da je Ž. T. tokom septembra i oktobra 2022. godine, u više navrata unosio mobilne telefone pritvorenicima u Istražnom zatvoru Podgorica, a da je nakon unošenja mobilnih telefona dobijao određenu sumu novca.

- On je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu uhapšen, a nakon saslušanja određeno mu je zadržavanje do privođenja sudiji za istragu - saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore, čiji su pripadnici identifikovali i dve žene koje su bile uključene u organizovano unošenje mobilni telefona u Istražni zatvor, nakon čega su i njima stavljene lisice na ruke.

Policija sumnja da su one u više navrata obezbedile mobilne telefone koje je zatvorski policajac Ž. T. unosio pritvorenicima, za šta su dobijale novčanu nadokandu koju su delile sa Ž. T. I njima je određeno zadržavanje do privođenja kod sudije za istragu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)