LIDER Demokrata Aleksa Bečić kazao je na današnjem skupštinskom zasedanju da je, što se Crne Gore tiče, demarkacija granica sa tzv. Kosovom završena.

Mzz

03.10.2022. 15:23

Ako još nekom nije jasno zašto Srbi ne mogu u vladu i ko može i zašto. Toliko o suvernitetu, nezavisnosti, slobodi, demokraciji i ostalim zamlaćivanjem ... većini naroda to nije tako ali njemu jestbi on je tobože izabran. Od koga i za koga ???

dane

03.10.2022. 15:45

To se gospodinu Becicu cini da je zavrseno , ali on sa njegovim inteligentnim umom nemoze da vidi i shvati da nije gotovo sa granicama. Prave granice tek treba da se uspostave u buducem vremenu kad Crnogorci budu manjina u Crnoj Gori!! Ulcinj tek treba da bude deo Albanije i granica do grada Bara i do Virpazara. Onda Tuzi su deo Albanije kao i sve sa okolinom Gusinja, Plava i sve sto je istocno od reke Lim je deo Albanije. Naravno kad Albanci svi dibiju bitku protiv Srbije na Kosovu i Metohiji i Presevskoj Dolini i Medvedji i severno od granice sa Severnom Makednijom sve do Bugarske. Severna Makedonija naravno je samo prividno celovita sledeci korak je pripajanje Albaniji

Komsija

03.10.2022. 17:05

Pitanje granica bice dovrseno kada Republika Srpske uzme Herceg-Novi, Albanci Ulcinj, a Italija Istru i Dalamciju. Stvari se vracaju na vreme posle Prvog svetskog rata, koje iskljucuje vestacke tvorevine kao sto su Slovenija ili Hrvatska u obliku banane. Taj proces ukidanja komunistickih granica zapoceo je sa Ukrajinom.

Nikola

04.10.2022. 15:13

Demarkacija nije gotova jer je to granica Srbije a ne Kosova. To sto Crna Gora priznaje Kosovo je nistavna jer Kosovo nije medjunarodno priznato dok Srbija jeste u svojim medjunarodno priznatim granicama.