PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović je nakon današnje kratke sednice Skupštine, gde nije usvojen dnevni red, zbog čega nije raspravljano o njegovom predlogu o skraćenju mandata Skupštini, ponovo verbalno napao Rusiju i Srbiju, optužujući ih za težnje da prekroje granice Crne Gore.

Komentari (10)

Dile

30.09.2022. 14:33

Idi igumane jednom , skloni se,, care " . Kakav srpski nacionalizam , kakva velika Srbija , to su nebuloze iz tvoje cupare . Oslobodi narod Crne Gore tih tvojih laži , uživaj u bogatstvu koje si stvorio ugnjetavajuci jadn narod te napacene države

vratiti opljackano

30.09.2022. 14:57

Opljackao je sa bratom, a sad i sa sinom, narod i drzavu i treba sve to da vrati i da se osudi za zlocin! To nije njegova imovina, nego narodna.

Soko

30.09.2022. 14:58

Ovo je zaista očito vapaj Mila Đukanovića,njemu predstoji dugoročna Robija a Crna Gora će konačno postati država u kojoj će suzbijanje kriminala biti prioritet.Crna Gora će biti samostalna suverena država sa svim atributima državnosti po meri pravnog sistema.Srbija će dobiti dobrog komšiju sa kojim će moći ostvariti sve vidove saradnje i prijateljske bratske države.Živela država Srbija i živela država Crna Gora.

Bojan

30.09.2022. 20:21

Milo - majstore, u Crnoj Gori je sve srpsko. Od hrane, vila koje pripadaju Karadzordzevićima, srpska odmarališta koje ste uzurpirali, luka Bar u koju je najviše Srbija uložila i sve oatalo. A ti Milo - majstore, pogledaj i mapu Srbije i srpstva, pa ćeš se malo upoznati sa istorijom. Zato pskuj prnje, i idi tamo ko ce ti dati bolji azil

Mladen

01.10.2022. 00:39

Don Milo,brat mu Aco a sad i sin mu Blažo ojadili su narod svojim biznisima i krađom.Mislim da bi u Spužu bilo najbolje da budu zajedno pa da se dogovaraju kako da vrate nakradene pare Crnoj Gori.

Dragan

01.10.2022. 07:47

Jel ima dokaza da je švercom drogu, cigarete krao pare kroz neplaćanja poreze zašto je osuđen ,pa i Milo treba da robije sa sinom i dragom bar 32 godine i to turističko mesto"GOLI OTOK:

Kanmi

04.10.2022. 02:48

Он каже да је политичка одговорност јасно лоцирана у документу, и да ће председник Владе Дритан Абазовић морати да размишља како да изађе из ћорсокака уколико не жели да и "сам буде саучесник у извршавању обавеза према онима који желе да Црне Горе нема". Oba naša "bitanga" i dalje surovo prijeti ovom našem "Čestitom" napaćenom narodu.. Toliko je osiljo da smatra da je jači od BOGA ...