ULCINJANIN OSUMNJIČEN ZA UBISTVO U POKUŠAJU: Došao u dvorište porodične kuće i zapucao

B. Dabić

31. 08. 2022. u 16:56

UBRZO nakon što su odjeknuli pucnji iz vatrenog oružja u ulcinjskom naselju Donji štoj, policija je lisice na ruke stavila mladiću iz ovog grada H.L. (18).

УЛЦИЊАНИН ОСУМЊИЧЕН ЗА УБИСТВО У ПОКУШАЈУ: Дошао у двориште породичне куће и запуцао

Foto: D. Milovanović

On je navodno   ispalio hice iz vatrenog oružja ispred kuće koju koristi A.R. (20) iz Rožaja.

Ulcinjanin je sa još jednom osobom došao u dvorište kuće Rožajca i ispalio dva hica u njegovom pravcu.  Rožajac je  uspeo da pobegne ispred kuće i nije povređen. Njegov brat je pozvao policiju.

Policija je o događaju obavestila  tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično delo – ubistvo u pokušaju, te je po njegovom nalogu H.L. uhapšen.

Nezvanično  u prethodnom periodu Rožajac je provocirao mladića iz Ulcinja koji je u noći između utorka i srede upotrijebio vatreno oružje.

- Ulcinjskoj policiji je 30. avgusta u 01.13 časova prijavljeno da je u naselju Donji Štoj, ispred jedne porodične kuće došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane jednog lica ka oštećenom A.R. (20). Policija je izašla na lice mesta gde su zatečena četiri lica koja su dovedena u službene prostorije radi prikupljanja obaveštenja u svojstvu građanina”, navodi policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024