MILOŠ SE OPROSTIO OD SUPRUGE I SINOVA UBIJENIH NA CETINJU: Hvala ti što si pokušala da ih spasiš od ološa (FOTO)

Novosti online

14. 08. 2022. u 11:55

MILOŠ Martinović oprostio se dirljivom porukom od supruge Nataše i dvojice sinova koje je pomahnitali Vuk Borilović ubio na Cetinju.

МИЛОШ СЕ ОПРОСТИО ОД СУПРУГЕ И СИНОВА УБИЈЕНИХ НА ЦЕТИЊУ: Хвала ти што си покушала да их спасиш од олоша (ФОТО)

V. K.

 - Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni krive ni dužne. Borila si se cijeloga života za njih i sada ste opet zajedno - piše u čitulji koju je objavio neutešni čovek.

 - Đeco moja, vaše odrastanje će zauvijek ostati u mom sjećanju. Uvijek sa vama. Neka mi vas anđeli čuvaju - piše u čitulji koju su dali baba i deda nastradalih mališana.

Današnje novine pune su čitulja kojima se najbliži opraštaju od žrtava masakra.

Foto: Printskrin

Nataša Pejović Martinović i njeni sinovi biće sahranjeni danas na lokalnom groblju u Bajicama.

Samo sat kasnije na lokalnom groblju na Cetinju biće sahranjen njihov kum Milan Mitrović koji je krenuo da vidi šta se dešava u kući Martinovića. Goran Đurišić, ujak ubice Borilovića, koji je nastradao pokušavajući da obuzda pomahnitalog sestrića biće sahranjen na Gradcu. Tročlana porodica Drecun biće sahranjena u 16 časova u selu LJubostinj.

Na Cetinju je jutros u 10 sati održana komemoracija tragično nastradalim sugrađanima u masakru koji se dogodio u petak. Komemoraciji su prisustvovali rodbina i prijatelji pobijenih Cetinjana, predsednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović, gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković.

Vuk Borilović, podsetimo, ubio je 10 sugrađana u petak, a ranio njih šest pre nego što je i sam ubijen. Pucnjava je prema navodima medija trajala duže od 45 minuta. Tokom krvave drame iz lovačke puške nasumično je pucao u podstanare, komšije, zatim ekipu Hitne medicinske pomoći i pripadnike policije koji su došli na messto pucnjave, ali i prolaznike.

Obdukcija je pokazala da je imao barem pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će dati ocenu iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

ZANEMELO CETINJE: Život u crnogorskoj prestonici utihnuo dan nakon velike tragedije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

KOMŠIJINE KOZE MU POJELE KUKURUZ: Vidite kako mu se osvetio - sam, bez suda i policije! Sad mu preti robija