MILOŠ Martinović oprostio se dirljivom porukom od supruge Nataše i dvojice sinova koje je pomahnitali Vuk Borilović ubio na Cetinju.

Đoko

14.08.2022. 12:44

Je l' izdala policija Crne Gore saopštenje da ga je ubio metak koji je policajac ispalio - jeste. Prema tome, kraj priče. Krvnika je ubio policajac u samoodbrani i gotovo. Tako se pišu saopštenja, bravo za policiju Crne Gore.

Ahtung

14.08.2022. 14:33

Neki rođak, ubijenog ujaka, je ustvrdio na YT, dok je još trajala pucnjava, da je tu bilo neke magije, nekog vračanja, i da je neke od njih ubica otkrio tako što je instalirao kamere, pa da je zato poludeo. interesantno, porodični čovek, kažu mentalno normalan, bez istorije duševnih ili drugih bolesti, tako odjednom da poludi. Muž ubijene ga naziva ološem. Možda je i bio, ali to nije motiv. Mora da je bilo nečega skrivenog, sigurno nije bez nekog razloga. Da se razumemo, gnušam se zločina, naročito prema nevinim ljudima i deci, ali javnost ima prava da zna svaki detalj, koji je prethodio masakru, pa makar bio i vrlo intiman.

Cole5

14.08.2022. 18:17

Čudan plakat. Plav okvir, plava slova, nigde krsta niti nekog drugog verskog obeležja, niti naznaka gde će se održati opelo. Ali zato grb komita na plakatu na mestu gde bi trebalo da bude krst. Pa mi sve miriše na krvavu umešanost komita u ceo slučaj