ABAZOVIĆ O HAPŠENJU LAZOVIĆA: Nema kompromisa sa kriminalom

V.K.

19. 07. 2022. u 16:15

PREMIJER Crne Gore Dritan Abazović saopštio je povodom jučerašnjeg hapšenja Petra Lazovića i izdavanja naloga za hapšenje Ljuba Milovića da je država pokazala odlučnost u borbi sa svim oblicima organizovanog kriminala.

АБАЗОВИЋ О ХАПШЕЊУ ЛАЗОВИЋА: Нема компромиса са криминалом

Dritan Abazović, Foto Tanjug

- Pozdravljam aktivnosti Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odeljenja, a posebno zahvaljujem našim međunarodnim partnerima, EUROPOL-u i svima u bezbjednosnom sektoru koji su doprinijeli sprovođenju akcije uperene protiv najopasnijih kriminalnih struktura u društvu - naglasio je Abazović.

Abazović je istakao važnost jučerašnje akcije i ukazao da se njome jasno stavlja do znanja svima koji deluju u suprotnosti sa Ustavom i zakonima da država neće imati nikakvog kompromisa sa organizovanim kriminalnim grupama.

- Vlada će nastaviti da pruža punu podršku aktivnostima na suzbijanju organizovanog kriminala koji je očigledno nekad imao svoje pipke u sektoru bezbednosti. Konačno se pokazuje da najopasnije operacije dobijaju svoj epilog i da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih. Nema zamora u borbi protiv korupcije i drugih oblika kriminala i to ostaje prioritet ove vlade. Nadležni državni organi će se izboriti sa svim pošastima kako bi Crna Gora postala zemlja vladavine prava u korist svih njenih građanki i građana - zaključio je Abazović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024