SUROVA LIKVIDACIJA: Ubica Šakoviću nije ostavio ni najmanju šansu, pet metaka sasuo u već mrtvog škaljarca

B. DABIĆ

18. 06. 2022. u 13:39

U surovoj likvidaciji u Budvi, ubica nije ostavio ni najmnaju šansu Miliću Minji Šakoviću da preživi. Nakon što je Šaković pao pogođen u glavu, ubica je isalio više tri hica u beživotno telo.

СУРОВА ЛИКВИДАЦИЈА: Убица Шаковићу није оставио ни најмању шансу, пет метака сасуо у већ мртвог шкаљарца

Foto: Borba.me

Kamere na ugostiteljskom objektu u Starom gradu snimile su muškarca srednjeg rasta, u beloj košulji sa kačketom na glavi kako na  udaljenosti od pola metra pucao u potiljak mladića koji sedi za stolom sa društvom. Ubijen je  Milić Minja Šaković (35) iz Podgorice koji je prema policijskim analima član škaljarskog klana iz Kotora.

Za sada nepoznati muškarac  ispalio je prvo tri hica u glavu Šakovića, koji je pao na pločnik, a potom još dva puta pucao u već mrtvog mladića. U policiji je potvrđeno da je ispaljeno osam metaka dok je terasa ugostiteljskog lokala bila puna. 

Hici su šokirali prisutne,usledila je vriska, panika, koju je ubica iskoristio i pobegao sa mjesta gde je počinio surovu likvidaciju.

Trčeći ka hotelu "Mogren" on se sapleo  pao, a tom mestu ostali su i njegovi otisci. Policijski inspektori su pronašli torbicu sa pištoljem,  košulja i kačket. 

U poslednjih nekoliko godina Šaković je bio nekoliko puta na meti suparničkog klana. 

Pre pet godina Šaković je  preživeo nakon što su na njega pucali iz automatske puške sa pet metaka u kafeu "Auto Zete" u centru Podgorice kada je čekao da mu u servisu operu automobil.

Tog dana u mafijaškom napadu ubijen je Podgoričanin Ivan Nedović, sin vlasnika auto-servisa, koji se ni kriv ni dužan našao za stolom sa Šakovićem u vreme kada je maskirani ubica zapucao iz automata.  Šaković je tog dana preževio, najverovatnije, zahvaljujući bratu Marku Šakoviću, koji se bacio preko njega i oborio ga na pod...

Policija je početkom marta 2021. godine uhapsila petočlanu organizovanu kriminalnu grupu, kojoj se na teret stavlja planiranje ubistva Milića Minje Šakovića. 

Šaković je imao policijski dosije za više krivičnih dela. Više puta je privođen zbog oružja a sumnja se i da je učestvovao u likvidaciji vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića, Saleta Mutavog. 

BONUS VIDEO: Suđenje Velji nevolji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a