DEMOKRATSKI FRONT: Jokić kupio dva odbornika DPS

V. K.

23. 03. 2022. u 18:57

IZ pouzdanih izvora saznajemo da je predsednik opštine Kotor i predsednik kotorskih Demokrata Vladimir Jokić kupio dva odbornika DPS-a kako bi nadomestio većinu u lokalnom parlamentu, saopštio je DF.

ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ: Јокић купио два одборника ДПС

Foto: Fejsbuk

Cilj je izglasavanje odluke da kulturne manifestacije u gradu narednih pet godina organizuje privatno preduzeće pod pokroviteljstvom Vladimira Jokića. Pretpostavljamo da novac koji je u opticaju za ove transfere potiče iz sredstava namenjenih finansiranju kulturnih manifestacija u gradu i sportskog kluba „Bokelj“.

Da kažemo zbog javnosti da je kupljeni odbornik DPS-a Dejan Ognjenović, sportski direktor Bokelja. Učešće u ovim političkim  malverzacijama uzeo je i direktor Opšte bolnice Kotor, Davor Kumburović, koji je ujedno i direktor Sportskog kluba Bokelj. U Opštoj bolnici je zaposlena i kupljena odbornica DPS-a Milica Ljutić.

Da podsetimo, Demokrate se ovih dana vrlo glasno pozivaju na član 2. Ustava Crne Gore i organizuju proteste protiv prekrajanja izborne volje građana dok u Kotoru njihov predsednik opštine flagrantno krši pomenuti član i čini sve kako bi sačuvao svoju fotelju a sa njom i četiri miliona eura za svoje DOO društvo. Ne treba da napominjemo da opština Kotor takođe finansira i FK Bokelj,pa nije teško povući paralelu.

I na kraju,pitamo se da li će Vladimir Jokić sjutra veče povesti na proteste u Podgorici i ova dva odbornika DPS-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!