"MONTENEGRO JE ZEMLJA ČUDA" Miljanić: Dritan izgleda promenio strategiju sa Milovim jastrebovima

V. K.

28. 02. 2022. u 13:31

FUNKCIONER Nove srpske demokratije Ilija Miljanić, povodom najave formiranja manjinske Vlade i prekrajanja izborne volje građana od 30. avgusta 2020. godine od strane dela parlamentarne većine i opozicije predvođene Demokratskom partijom socijalista, upozorava da ako u tom naumu budu učestovali „pored dukljanskih nacionalista i šovinističko isfrustrirani ekstremisti poput pojedinaca iz SDP, SD, lideri albanskih partija i bošnjačkih partija koji su do sada besprekorno slušali velikog gazdu Đukanovića, postavlja se pitanje, ko je glavni finansijer nove manjinske vlade Dritana Abazovića".

МОНТЕНЕГРО ЈЕ ЗЕМЉА ЧУДА Миљанић: Дритан изгледа променио стратегију са Миловим јастребовима

Foto: Privatna arhiva

- Odgovor sigurno nećemo dobiti, ali se naslućuje ko je mahao sa 21 milionom evra. Kao što vidimo, sada su zajedno sa onima koji su Srbima stalno pretili novom Olujom i gonjenjem u traktorskim prikolicama. Ako narod ne shvati svoj istorijski zadatak, izgubiće sebe i svoju kulturu. Suviše smo propatili zbog nepravde i nasilja, ali ćemo opstati - kaže Miljanić, postavljajući pitanje kako je moguće da budu zajedno lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović i šef bivšeg režima Milo Đukanović koga je, kako podseća, aktuelni vicepremijer nazivao lopovom i mafijašem.

- Dritan je izgleda promenio strategiju sa Milovim jastrebovima. Hoće da formira manjinsku vladu uz podršku DPS-a, najavljujući demontažu sistema koji personifikuje upravo ta partija i njen večiti lider Đuaknović. Pa to je tragikomično, jer kako Dritan misli da demontira nešto što je duboko sraslo u kriminal i korupciju preko narko-puteva morem, vazduhom i kopnom ili kroz pakete banana za kompaniju Voli? On od tih aktera traži podršku za vladu. Montenegro je zaista zemlja čuda - ocenjuje Miljanić.

BONUS VIDEO: TROBOJKE SE VIJORE U PODGORICI: Počinje velika svenarodna litija

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!