PROTEST DEMOKRATA U BERANAMA: "Nisu problem sujete već izdaja" (FOTO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

26. 02. 2022. u 21:56

OVAKO se u subotu veče sa protestnog skupa protiv prekrajanja izborne volje održanog u Beranama, kolegama iz URA i SNP obratio lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, koji je naglasio da nisu problem sujete, već izdaja.

ПРОТЕСТ ДЕМОКРАТА У БЕРАНАМА: Нису проблем сујете већ издаја (ФОТО)

foto: Demokrate

- Kažite da nećete sa DPS, odmah možemo da sednemo da se dogovorimo. Oni koji žele da prave manjinsku vladu imaju od prvog dana ponudu Demokrata na dogovor samo, kako je kazao, treba da kažu da neće sa DPS-om. Međutim, nema odgovora, jer su namere jasne. Na svim ovim dosadašnjim protestima u razgovoru sa ljudima, ne mogu da nađem ni jednog birača SNP-a koji je dao glas za vraćanje DPS-a na vlast. Ja cenim tu partiju i svakog čoveka koji je podržavao tu partiju, ali njihovi birači nisu glasali da se udružuju sa DPS-om. Međutim, rukovodstvu SNP-a trebaju meseci da odluči da li treba da poštuje volju svojih birača ili ne - kazao je Bečić, koji je ustvrdio da su izbori rešenje i da ako građani daju većinu glasova za projekat koji se ovih dana pokušava realizovati, Demokrate će poći u opoziciju i nastaviti da se bore protiv njih.

- Ne može se varati narod, jer je svako od vas mogao za 30 godina da prevari i pristane da uzme novac, uzme radna mesta. Ali niste to uradili već ste se žrtvovali. Oni koji su izgubili vlast na izborima na izborima mogu samo da se vrate. Ali ovde je bežanija od izbora, a od njih se ne može pobeći, jer je narod mora pitati - kazao je Bečić, ističući da su Beranci uvek kroz istoriju istrajavali u borbi za slobodu i pravdu, i da su uvek davali impuls i bili primer da se diktatorski režim može promeniti.

- Vi ste svetli primjer da ovaj slobodarski narod može da pobedi. Ovim protestima smo razbili njihov plan da brzo, još u februaru, osnuju manjinsku vladu.

BONUS VIDEO:

BLOKADOM PROTIV IZDAJE: Skup naroda i na magistralnom putu Bar-Podgorica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a