NAJAVILI POMOĆ NA GODIŠNJEM NIVOU: Ambasador Grčke posetio Narodnu kuhinju u Baru

B. DABIĆ

25. 02. 2022. u 20:55

AMBASADOR Grčke u Crnoj Gori Panajotis Partsos posetio je danas Narodnu kuhinju u Baru, u kojoj vredne žene ovog grada svakodnevno spreme 250 obroka za socijalno ugrožene sugrađane.

НАЈАВИЛИ ПОМОЋ НА ГОДИШЊЕМ НИВОУ: Амбасадор Грчке посетио Народну кухињу у Бару

Foto: B: Dabić

Povod posete je bila vredna donacija koju je kompanija Energean, u saradnji sa Ambasadom Republike Grčke, uručila Narododnoj kuhinji u Baru. Ambasador Grčke je najavio donacije na godišnjem nivou.

- Moram da priznam da nisam znao za aktivnosti ovih dama i njihove nevladine organizacije. Impresioniran sam i želim da iskažem svoju iskrenu zahvalnost Energianu zbog doprinosa važnom poslu koji ove dame obavljaju - kazao je ambasador Partsos.

On je dodao i da će se truditi da Ambasada Republike Grčke na godišnjem nivou obezbeđuje donacije NVU Žene Bara.

Predsednica NVU Žene Bara Ljiljana Vujović zahvalila se na značajnoj donaciji i poseti.

Vujović je kazala da se Narodna kuhinja u Baru, koju je 2018. pokrenula NVU Žene Bara,  finansira najvećim delom od donacija humanih pojedinaca i kompanija, uz podršku Opštine Bar.

-U ovom trenutku na dnevnom nivou pripremamo 250 toplih obroka i obezbeđuje namirnice, odeću, obuću i ostale potrepštine za još 300 porodica - kazala je Vujović.

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba