REAKCIJA PREDSEDNIKA OPŠTINE NIKŠIĆ NA NOVAKOVU SITUACIJU: Kovačević - Da bi ga zaustavili organizovali su mu meč protiv čitavog kontinenta

V.K.

16. 01. 2022. u 15:01

POVODOM odluke australijskog suda da najboljeg svetskog tenisera, Srbina, Novaka Đokovića deportuje, reagovao je Marko Kovačević, predsednik Opštine Nikšić čiji počasni građanin je upravo Nole.

РЕАКЦИЈА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ НИКШИЋ НА НОВАКОВУ СИТУАЦИЈУ: Ковачевић - Да би га зауставили организовали су му меч против читавог континента

Foto: V. K.

 -Da bi zaustavili Novaka da osvoji 21. gren slem organizovali su mu meč protiv čitavog jednog kontinenta. I tu su sudije morale da kradu ali svi znamo da Novak nije pobeđen. On je slobodan i svoj čovek. Pa su njegovi i svi trofeji koje je osvojio. A onaj ko osvoji trofej u Australiji nije osvojio svoj već Novakov trofej. Da ima viteštva i da ima tenisera turnir se ne bi ni igrao jer šta znači osvojiti oteti trofej. Najveći gubitnik biće onaj ko osvoji AO jer ga niko neće smatrati šampionom. Svi znamo da je to Novak, kazao je Kovačević.

BONUS VIDEO:

REFERENDUM U KRUŠEVCU: 95 glasača tražilo da glasa od kuće, 52 zbog kovida

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)