PRED SUDOM ZBOG MIZOGENIH KOMENTARA: Zakazano ročište Spasoju Tomiću zbog objava na račun Draginje Vuksanović Stanković

V.K.

14. 01. 2022. u 20:57

U NIKŠIĆKOM Sudu za prekršaje 14. februara je zakazano ročište povodom, navodnih, mizogenih komentara na društvenim mrežama koje je na račun poslanice Socijaldemokratske partije Draginje Vuksanović Stanković uputio funkcioner Nove srpske demokratije Spasoje Tomić.

ПРЕД СУДОМ ЗБОГ МИЗОГЕНИХ КОМЕНТАРА: Заказано рочиште Спасоју Томићу због објава на рачун Драгиње Вуксановић Станковић

Foto: V.K.

Sporan je Tomićev komentar na Tviteru nakon što je Vuksanović Stanković primila treću dozu vakcine protiv virusa korona: „ Draginja primila vakcinu, da i nju nešto ubode.“ On je uz komentar podelio i fotografiju poslanice SDP sa vakcinisanog punkta.

-Spasoje Tomić opet je predmet  zaostalih kadrova Demokratske partije socijalista  i na meti onih koji su 18 godina zajedno sa DPS-om arčili Crnu Goru. Podsećam čitaoce portala „Novosti“ da se protiv mene vodi još jedan prekršajni postupak, a samo iz  razloga  što sam kao  novinar prisustvovao skupu podrške Vladimiru Leposaviću. Diskriminaciji Srba mora se jednom stati na kraj poručuje Tomić, koji će se, slučajno ili ne, upravo na Dan zaljubljenih na sudu suočiti sa Draginjom Vuksanović Stanković!

-Zahtevaću da na tom ročištu budu prisutni novinari. U slučaju da javnost bude isključena iz ovog procesa tražiću izuzeće sudije- kateoričan je Tomić.

Foto: Vidovdan.org

 


                                                                                                            

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024