"KOMITE" POBESNELE ZBOG SNIMKA: Policijskom akademijom u Danilovgradu se orilo "Oj Kosovo, Kosovo" nakon pobede Srbije (VIDEO)

Novosti online

10. 12. 2021. u 08:53

UČENICI prve godine Policijske akademije u Danilovgradu sinoć su priredili slavlje.

КОМИТЕ ПОБЕСНЕЛЕ ЗБОГ СНИМКА: Полицијском академијом у Даниловграду се орило Ој Косово, Косово након победе Србије (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Portal Antena M

Povod za slavlje je pobeda rukometašica Srbije protiv Crne Gore na startu glavne runde Svetskog prvenstva u Španiji.

Pobeda se slavila u mnogim gradovima Crne Gore, ali je najveću pažnju privuklo slavlje momaka koji pohađaju Policijsku akademiju u Danilovgradu.

Oni su, kako se vidi na snimku, u zanosu pevala pesmu "Oj Kosovo, Kosovo".

To je zasmetalo medijima koji su naklonjeni bivšem režimu, pa su to pokušali da predstave kao nacionalističko divljanje i povratak u neka loša vremena.

I simpatizeri takozvanih komita su lamentirali po društvenim mrežama zbog ovog snimka, pozdravljajući se od svoje države, ali i nazivajući mladiće "sramotama izdajničkim".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)