IMAMO PLAN ZA ČIŠĆENJE SLUŽBI: Medojević najavio obračun sa mafijom - Vanredno stanje, stadioni, kavezi i reflektori

Novosti online

19. 10. 2021. u 20:47

SLUŽBE bezbednosti su toliko kompromitovane i povezane sa švercom cigareta i droge da je neophodno temeljno čišćenje. Osim otvaranja tajnih dosijea UDBE i lustracije neophodno je sve ključne kadrove u službama istražiti sa aspekta njihovog imovinskog statusa, napisao je na društvenim mrežama Nebojša Medojević, lider Pokreta za promjene.

ИМАМО ПЛАН ЗА ЧИШЋЕЊЕ СЛУЖБИ: Медојевић најавио обрачун са мафијом - Ванредно стање, стадиони, кавези и рефлектори

Nebojša Medojević / Arhiva Novosti

- Svaki službenik, načelnik, pomoćnik direktora, direktor policije i ANB koji ima milionsku imovinu (a takvi su skoro svi funkcioneri službe redom) je osnovano sumnjiv da je imovinu stekao kriminalom. Ja da sam koordinator službi bezbednosti obezbedio bih putem međunarodne pomoći, ljude i opremu za istraživanje imovine ključnih kadrova službi. Crna Gora je mala i službe sve znaju - napisao je Medojević.

On dodaje da se odlično zna ko je uz pomoć službene legitimacije postao milioner, a neki i milijarderi.

- Kako su nastali Mojkovački i klan iz Granda? Šta im je bio “posao”? Kako su se radile cigarete i droga -  zapitao je Medojević.

- Sa mafijom nema dogovora i pregovora. DF ima jasan plan radikalnih reformi u ovoj oblasti koji počiva na ciscenju službi od kriminalaca sa značkom i izgradnji novih si kapaciteta za bezkompromisni obračun sa mafijom. Vanredno stanje. Hapšenja. Stadion, Kavezi. Reflektori. Prskalice - zaključuje Nebojša Medojević.

(Alo)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: PROCURIO SNIMAK SA CETINjA: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest