TRAGEDIJA U NIKŠIĆU: Milica (19) preminula od korone, majka umrla pre dvadesetak dana - u kući Nikića ostao samo mali Veselin

V. K.

12. 10. 2021. u 21:46

NIKŠIĆANKA Milica Nikić (19), najmlađa je žrtva korona virusa u Crnoj Gori.

ТРАГЕДИЈА У НИКШИЋУ: Милица (19) преминула од короне, мајка умрла пре двадесетак дана - у кући Никића остао само мали Веселин

Foto: V. K.

Ona je umrla u Kliničkom centru Crne Gore. NJena smrt dodatno je potresla građane Nikšića jer je njena majka samo pre dvadesetak dana takođe umrla od korone. Da tragedija bude veća pre nekoliko godina ostala je bez oca, dok je iza njih ostao maloletni dečak Veselin. Ova tužna priča potresla je i društvene mreže.

- Iza njih ostao je mlađi sin sada siroče. Poznajem porodicu i znam da su se borili sa nama za crkvu. Sada im je potrebna ista crkva. Zato se sada obraćam Eparhiji budimljansko-nikšićkoj, Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, pravoslavnim bratstvima, svim ljudima dobre volje da pomognu ovom dečaku, porodici koja će se brinuti o njemu. Živeli su siromašno, ali su barem imali jedno drugo. Šta sad ? Ostajemo, komšije, sugrađani, braća i sestre u Hristu - napisao je jedan od prijatelja porodice Nikić.

Foto: V. K.

U komentarima na Fejsbuku može se pročitati: „Tuga do neba!“, „Tragedija“,  dok se jedna osoba ponudila da pomogne tako što bi u slučaju da o detetu nema ko da vodi brigu ona  preuzela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)