MANDIĆ O CIGARETAMA U LUCI BAR: Skladišta prepuna, a vlada pre dva meseca zabranila skladištenje

B. Dabić

22. 09. 2021. u 10:21

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić navodi da su skladišta u Luci Bar prepuna cigareta.

МАНДИЋ О ЦИГАРЕТАМА У ЛУЦИ БАР: Складишта препуна, а влада пре два месеца забранила складиштење

Foto: Printskrin

On očekuje od nadležnih struktura da obaveste javnost o količinama cigara koje se nalaze u barskoj luci.

Prema informacijama kojima raspolažem, skladišta u Luci Bar su prepuna cigareta, a to nije teško proveriti, saopštio je predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Andrija Mandić

„Uskladištena roba, očigledno, ne putuje na neko novo tržište, već čeka konkretnu „akciju“. Nije neka posebna tajna da ovih dana kreću švercerski karavani. Pozivam carinsku službu i policiju da osujete najnovije dogovore švercera jer bez njihove saradnje i asistencije ništa od tog kriminalnog plana ne može biti realizovano. Takođe, očekujem od nadležnih struktura da obavijeste javnost o količinama cigara koje se nalaze u barskoj luci“, poručio je Mandić na Tviteru.

Podsetimo, 22.jula Vlada Crne Gore je zabranila skladištenja duvanskih proizvoda u okviru Slobodne zone "Luka Bar".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)