DUGO NAM JE TREBALO DA LOCIRAMO MILA POSLE CETINJA: Žestok odgovor na sramne izjave predsednika Crne Gore

V. K.

11. 09. 2021. u 19:13

IZ nikšićkog odbora Nove srpske demokratije odgovorili su DPS-u i Milu Đukanoviću, nakon njegovih skandaloznih izjava o ustoličenju mitropolita Joanikija i napada na Srpsku pravoslavnu crkvu.

ДУГО НАМ ЈЕ ТРЕБАЛО ДА ЛОЦИРАМО МИЛА ПОСЛЕ ЦЕТИЊА: Жесток одговор на срамне изјаве председника Црне Горе

Foto: V. K./Tanjug/DPS/Služba za odnose sa javnošću/Ilustracija

- To što je Milo Đukanović od nekoga ko mrzi šah zbog šahovnice postao sluga Zagreba verovatno intimno boli mnoge u DPS Nikšić ali im za njihove promene pravaca ne može biti kriv sadašnji predsednik opštine Nikšić.  Dugo je trebalo posle Cetinja i Milovog bekstva kad je zagustilo da lociramo adresu predsednika Crne Gore. Konačno smo je danas locirali u zagrebačkim medijima gde je kao i svaki izdajnik bljuvao otrov po srpskom narodu, Srbiji i Srpskoj pravoslavnoj crkvi - ističu iz NSD.

Oni kažu da je jasno kako je Milo "pobornik NDH ideologije i da mu iz Zagreba trebaju recepti etničkog čišćenja Srba i da zato ide tamo".

- Na njegovu i vašu žalost moramo vas obavestiti da će se pre čitav DPS preseliti u Zagreb nego što ćete Srbe pomeriti sa njihovih ognjišta u Crnoj Gori. Što se tiče optužbenog predloga o Srebrenici neka ne misle oni koji su prijavu podneli ni oni koji su podneli optužbeni predlog da će njihova imena biti zaboravljena i da za tu kriminalnu akciju neće odgovarati. Svako ko je stavio svoj potpis na krivičnu pravu kao i na optužbeni predlog moraće dobro da razmisli u budućnosti da li je trebalo da to uradi. Udariti na oca dvoje dece i pokušati mučki i nesojski da dovedu do njegovog lišavanja slobode, samo zato jer ima svoje mišljenje i jer kao političar daje vrednosni sud o nekim događajima, mogu samo poslednje hulje i probisveti bez korena i grama ljudskosti - piše u saopštenju Nove srpske demokratije, i dodaju:

- Zato ne brinite vi o optužbenom predlogu protiv Kovačevića nego o onima u vašim redovima koji su udarili na tu časnu porodicu tom krivičnom prijavom. Kako se gadite na šubare i kokarde a pošto ste poštovaoci lika i dela Save Kovačevića a i on je bio predsednik nekakvih sudova, onda možemo da vam obećamo da će vam sve biti vraćeno u skladu sa najboljim tradicijama antifašističke i narodno oslobodilačke borbe koje je promovisao Sava Kovačević.

BONUS VIDEO: PROCURIO SNIMAK SA CETINjA: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a