IZ nikšićkog odbora Nove srpske demokratije odgovorili su DPS-u i Milu Đukanoviću, nakon njegovih skandaloznih izjava o ustoličenju mitropolita Joanikija i napada na Srpsku pravoslavnu crkvu.

Mikiboy

11.09.2021. 19:55

Pitanje je dali ce to biti Spuz ili ce mu sefovi dozvoliti da pobegne.Milo jos nije shvatio da je samo potrosna roba.Izvinjavam se,potrosena roba.

milos

11.09.2021. 20:00

Svaki Srbin na pitanje tzv genocida u Srebrenici treba da odgovori da priznaje samo zakljucak i stavove medjunarodne komisije na celu sa Gideonom Grajfom tj da genocida nije bilo.Na svako ponovno pitanje na tu temu treba dati isti odgovor. A sto se tice Save Kovacevica, eto doslo vreme,posle rezolucije Evropskog parlamenta o jednakosti izmedju fasizma i komunizma, da za ulazak u Evropsku Uniju mora da se klice - Smrt komunizmu sloboda narodu. Pa,pocnite da vezbate ako zelite u EU...

Veljko Crnogorac

11.09.2021. 20:55

Ovaj Čanak radi sve protiv Srbije i srpskog naroda. Njega je trebalo pri povratku iz CG uhapsiti na granici odmah osuditi i poslati na dugogodišnju robiju. Odkada je u politici uvek je bio protiv Srbije.