KRIVOKAPIĆU, SKINI OZNAKU TAJNOSTI! Knežević zahteva da se konačno sazna istina o misterioznom Milovom letu u Pariz

V. K.

18. 08. 2021. u 18:57

PREDSEDNIK Odbora za bezbednost i odbranu i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević danas je ponovo pozvao premijera Zdravka Krivokapića da ukloni stepen tajnosti "INTERNO" sa podataka koji otkrivaju detalje korišćenja službenog aviona u privatne svrhe predsednika Mila Đukanovića.

КРИВОКАПИЋУ, СКИНИ ОЗНАКУ ТАЈНОСТИ! Кнежевић захтева да се коначно сазна истина о мистериозном Миловом лету у Париз

Foto: Jutjub/Predsjednik Crne Gore/Skupština Crne Gore

Ti podaci su sadržani u Uputstvu o uslovima i načinu korišćenja aviona kojim raspolaže Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore.

- Demokratski front se zalaže za totalnu demontažu totalitarnog sistema koji je bivši režim kreirao, pa smatramo da je ovo jedna od veoma važnih informacija koju moramo podeliti sa građanima Crne Gore, jer je ovaj put koštao poreske obveznike otprilike oko 20 hiljada evra - kažu iz DF.

- Upravni sud je na usmenoj raspravi 02. jula 2021. godine doneo presudu da se poništava rešenje Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore UP 5/20 od 28. januara 2020. godine, pa samim tim smatramo da Zdravko Krivokapić mora u što kraćem roku  skinuti oznaku tajnosti i otkriti koji je bio cilj posete Parizu, predsednika države Mila Đukanovića, koji pokušava na sve moguće načine da sakrije. Upravo izbegavanja otkrivanja ove informacije Vlada Zdravka Krivokapića još jednom potvrđuje da nema petlje i hrabrosti da krene u demontažu totalitarnog sistema koji je kreirao Đukanović - zaključuju iz te koalicije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati