ZAPALJEN AUTOMOBIL ŽELJKA PEROVIĆA: Nikšićani ogorčeni - počinioci i dalje u bekstvu (FOTO)

V.K.

14. 07. 2021. u 14:18

TOKOM noći u Nikšiću je neko zapalio vozilo Željka Perovića, nekadašnjeg istaknutog fudbalera Sutjeske i člana „Plenuma 083“.

ЗАПАЉЕН АУТОМОБИЛ ЖЕЉКА ПЕРОВИЋА: Никшићани огорчени - починиоци и даље у бекству (ФОТО)

Foto: V.K.

Ogorčenje Nikšićana je veliko, jer su počinioci i dalje u bekstvu. Povodom ovog nemilog događaja oglasio se „Plenum 083“.

- Naš Željko je čovek besprekorne biografije: ugledan bivši fudbaler i aktuelni preduzetnik, uvažen u svome gradu, a nekom je nitkovu, eto, palo na pamet da mu, pod okriljem noći, uništi automobil. Ne želeći da prejudiciramo ishod istrage, verujemo da se razlog može tražiti u činjenici da mnogim ovdašnjim ljudima prljavih biografija smeta to što Željko Perović, imenom i prezimenom, uvek i vrlo konkretno govori o problemima ovoga grada. Pozivamo policiju da pod hitno reaguje i nađe počinioca. Smatramo da bi to bio pokazatelj da se stvari u ovoj zemlji menjaju te da uzorni i pristojni građani više ne moraju da strahuju od kojekakvog šljama što je, u godinama za nama, navikao da nekažnjeno proizvodi haos po Nikšiću. U protivnom, ukoliko policija ne obavi svoj posao valjano, pitamo se ko bi bio sledeći i dokle bi Nikšićani trebalo da trpe obest onih najgorih stanovnika ovog grada? - poručuju iz „Plenuma 083“.

 

Foto: V.K.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna