MISTERIOZNO NESTALO PREKO 50.000 CIGARETA IZ HANGARA LUKE BAR: Katanac otkinut - video-nadzor ne funcioniše

B. Dabić

10. 07. 2021. u 20:42

IZ HANGARA Luke Bar pod nerazrešenim okolnostima nestalo je preko 1.000 paketa cigareta, odnosno preko 50.000 šteka.

МИСТЕРИОЗНО НЕСТАЛО ПРЕКО 50.000 ЦИГАРЕТА ИЗ ХАНГАРА ЛУКЕ БАР: Катанац откинут - видео-надзор не фунционише

Foto: B. Dabić

Na ulaznim vratima hangara je otkinut katanac. Video-nadzor ne funkcioniše. Ovo su informacije do kojih su danas došle "Novosti" od izvora koji je upćen u istragu povodom navodnog obijanja hangara u Luci Bar . 

Policija je danas obavestila Osnovno državno tužilaštvo koje je već formiralo predmet. 

Za sada se ne zna da li su cigarete iznesene iz lučkog prostora, i ako jesu kako su prošle carinsku kontrolu. Istraga se vodi i u pravcu utvrđivanja da li je hangar obijen, ili je pozadina nešto drugo.

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru formiran je predmet odmah nakon dobijanja obaveštenja da je obijen hangar u Luci Bar i da je iz njega otuđena veća količina cigareta vlasništvo firmi "Aurora" i "Atlant Mont".

Postupajuća tužiteljka Radmila Gačević službenicima policije izdala je nalog da izvrše uviđaj, izuzmu tragove radi potrebnih forenzičkih veštačenja, te da izuzmu video-nadzor sa bezbednosnih kamera u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog dela.

Osim toga naloženo je da se izvrši popis robe u navedenom hangaru, radi utvrđivanja tačne količine i vrednosti oduzetih cigareta.

O obijanju hangara u Luci Bar dežurna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Bar obaveštena je od strane službenika Uprave policije CB Bar danas u 11,30 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna