SPORNA NAPLATA ULAZA: "Morsko dobro" traži da se ukloni kapija na plaži Ade Bojane

B. D.

03. 07. 2021. u 08:23

ULAZ u Adu Bojanu naplaćuje se godinama, a na dvadesetak metara od mosta je kapija, naplatna rampe.

СПОРНА НАПЛАТА УЛАЗА: Морско добро тражи да се уклони капија на плажи Аде Бојане

Foto: B. D.

Po automobilu, ulaz na Adu Bojanu košta pet evra, a set - dve ležaljke i suncobran koštaju 10 evra. Iz Javnog preduzeća "Morsko dobro" pokrenuta je inicijativa za uklanjanje kapije na Adi Bojani. U preduzeću, navode da je rampa postavljena bez saglasnosti i odobrenja nadležnih institucija.

Direktor HTP "Ulcinjska rivijera" Bojan Đakonović kazao je da ga niko nije obavestio da naplatna rampa treba da bude uklonjena na ulazu u nudističko naselje. Komentar će dati, kaže, nakon što bude zvanično obavešten.

Zahtev za kontrolu prostora nadležnim državnim organima na postupanje, podnela je Služba kontrole "Morskog dobra" na osnovu zapisnika inspekcijske službe tog javnog preduzeća.

Kontrolori, koji su na teren izašli nakon primedbi građana, u zapisniku od pre nekoliko dana, konstatovali su da je na levoj obali, neposredno nakon mosta, postavljena naplatna rampa i portirnica, na kojoj se naplaćuje ulazk u nudističko naselje. Izmenama i dopunama programa privremenih objekata, a ni Atlasom crnogorskih kupališta, pojasnili su, na toj lokaciji nije planirano postavljanje kontrolno naplatne rampe i portirnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!