IZDAJNIK JER NE ŠIRI MRŽNJU: Doktor Albin Ćeman na udaru DPS i Bošnjačke stranke zbog glasanja o Srebrenici

M. SEKULOVIĆ

04. 06. 2021. u 05:00

DOKTOR Albin Ćeman naišao je ovih dana na salvu uvreda i napada od strane Milovog DPS i Bošnjačke stranke.

ИЗДАЈНИК ЈЕР НЕ ШИРИ МРЖЊУ: Доктор Албин Ћеман на удару ДПС и Бошњачке странке због гласања о Сребреници

Foto Demokrate

Njegov "greh" je odluka da na skupštinskom Odboru za ljudska prava i slobode ostane uzdržan prilikom glasanja da se rezolucija o Srebrenici razmatra na Skupštini.

Odmah je reagovala Demokratska Crna Gora, stajući u zaštitu svog poslanika, naglašavajući da je napad došao od onih čije su "civilizacijske vrijednosti" potvrđene kroz podršku vrhu kvazipartije koja je hapsila i maltretirala njihove sunarodnike devedesetih na beskrupulozan i nezakonit način".

- Došao je od grupe anonimusa kojima je dr Albin Ćeman "poslušnik" i nije za očekivati da imaju dovoljno morala da se sete ili prepoznaju istinu, pa ćemo ih mi vrlo ukratko podsetiti na neke činjenice. Kad smo već kod Srebrenice, pitamo ih da li "borba za vrednosti koje su nesporne i civilizacijske" podrazumeva i snabdevanje gorivom tenkova koji su jurišali na tu Srebrenicu? Da li pomislite na Srebrenicu kada vidite sami sebe, i zbog čega ne smete to reći naglas? Da li "borba za vrednosti koje su nesporne i civilizacijske" podrazumeva pretvaranje Hadži Hasanove džamije u Pljevljima u naplatni punkt Elektroprivrede?

U petnjičkom Odboru DPS smatraju da je poslanik Demokrata Albin Ćeman ponizio sve Bošnjake i Muslimane, time što je na Odboru za ljudska prava i slobode ostao udržan prilikom glasanja o Predlogu rezolucije o genocidu u Srebrenici

- Time je ovaj partijski poslušnik iskazao sebe u svetlu beskičmenjaka kojem su lične privilegije i interesi prevagnuli u odnosu na nešto što je civilizacijska vrednost - navode u DPS.

STIDE SE

Biti uzdržan po pitanju rezolucije genocida u Srebrenici znači rugati se žrtvama genocida. Ima li Bošnjaka da se danas ne stidi ovakvih pripadnika? Ima li čoveka koji će dati glas ovakvoj političkoj profilaciji - udarili su iz Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Bijelom Polju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)